Om Grove & Partnere

Mere end 30 års erfaring med forsikrings- og erstatningsret

Hos Grove & Partnere beskæftiger vi os stort set udelukkende med erstatnings- og forsikringsret, og vi er blandt landets absolut førende advokatfirmaer inden for dette sagsområde.

Axel Grove har i mere end 30 år hovedsageligt arbejdet med forsikrings- og erstatningsret. I 2004 blev Thomas Stigaard, Lasse Dalberg og Søren H. M. Larsen partnere i firmaet efter i en årrække at have arbejdet med samme type sager. Vi er således et af landets mest erfarne advokatfirmaer indenfor dette felt. Vi har alle møderet for både landsret og Højesteret.

En hurtig og kompetent behandling af sagerne er afgørende, når vores klienter står i en svær situation, hvor der er mange ting, der skal tages stilling til. Vi leverer den mest kompetente rådgivning i branchen, og vi formidler den i et sprog, der er til at forstå, så du kan være tryg ved behandlingen af din sag og slutresultatet.

Hos Grove & Partnere er vi resultatorienterede. Ofte er et godt forlig en bedre løsning end en lang og usikker retssag. Vores store erfaring og specialistviden hjælper os til at sikre dig den mest direkte vej til det bedst mulige resultat.

For at undgå interessekonflikter repræsenterer Grove & Partnere kun skadelidte, og du kan således være sikker på en kompetent og uvildig rådgivning.

  • Vi er blandt de mest erfarne advokater i branchen
  • Vores rådgivning er resultatorienteret – vi tager ingen omveje
  • Ingen interessekonflikter – vi er de skadelidtes advokater
  • Vi har alle møderet for både landsret og Højesteret
thomas_stigaard

Thomas Stigaard

Advokat (H)
Speciale i erstatningsret
lasse_dalberg

Lasse Dalberg

Advokat (H)
Speciale i erstatningsret
soeren_larsen

Søren H. M. Larsen

Advokat (H)
Speciale i erstatningsret
laila-oldenborg

Laila Oldenborg

Sekretær for Lasse Dalberg/Bogholder
Caroline-Binzer

Caroline Binzer

Sekretær for Søren H. M. Larsen
placeholder-person

Fadime Ceylan

Advokatfuldmægtig

Grove & Partneres historie

Advokat Axel Grove beskæftigede sig fra 1978 og op igennem 1980’erne med forskellige sagsområder, men særligt med sager om personskadeerstatning. I 1991 valgte han at fokusere på dette sagsområde, da der var et iøjnefaldende behov for advokater, der kunne varetage de skadelidtes interesser. I 2004 blev Thomas Stigaard Hansen, Lasse Dalberg og Søren H. M. Larsen optaget som medindehavere af firmaet, der ændrede navn til Grove & Partnere. Også disse har alle i en længere årrække høstet stor viden og erfaring inden for personskadeerstatning.

Grove & Partnere påvirker udviklingen på sagsområdet og afprøver lovgivningens grænser. Advokatfirmaet har således ført en række principielle sager om erstatning og forsikring for Højesteret og landsretterne.

Firmaet har til huse i en fredet bygning på Sankt Annæ Plads i det historiske centrum af København.